Asiantunteva AD-autokorjaamo MD Huolto

MD Huolto korjaa ja huoltaa BMW:t sekä muut merkit pitkällä kokemuksella. Huollamme autosi markkinoiden parhailla tuotteilla kilpailukykyisin hinnoin. Varastostamme löytyvät aina yleisimmät BMW, MB ja VAG-konsernin (VW/Audi) vaatimukset täyttävät tuotteet. Myös sähköisen huoltokirjan täyttäminen onnistuu meillä.

Monipuolinen autohuolto

Teemme monipuolisesti erilaisten automerkkien korjaukset pitkällä kokemuksella. Huollamme sekä korjaamme kaikenlaiset autot merkkiin katsomatta. Päivitämme osaamistamme säännöllisesti ja koulutamme itseämme jatkuvasti uudistuvan autokannan tarpeisiin. Teemme autojen huollon kokonaisvaltaisesti, kädet eivät nouse pystyyn ensimmäisen vastoinkäymisen tullessa, vaan kokemusta riittää monenlaisista autopulmista. Olemme joustavia ja hinnoittelemme työt maalaisjärkeä käyttäen.

Palveluitamme ovat muun muassa:

  • Jakopäähihnan vaihdot ja moottorin peruskorjaukset
  • Määräaikaishuollot ja korjaukset
  • Vikadiagnostiikka Bosch- ja BMW-testilaitteilla
  • Nelipyöräsuuntaukset Hunter 3D-suuntauslaitteella
  • Katsastuskorjaukset ja katsastukset
  • Pakoputkistot, tarvittaessa myös käsityönä valmistetut RST-putkistot
  • Ilmastoinnin täyttöhuollot R134a- sekä R1234yf kylmäaineilla


Meille on tärkeää, että auto tulee kerralla kuntoon. Ota yhteyttä ja varaa autollesi aika huoltoon!

BMW-huolto veren perintönä

BMW-osaamisen tarina alkaa jo 70-luvulta. Isä Esa Takala rakenteli harrastuspohjalta ralliautoja, ajoi rallia sekä harrasti autosuunnistusta BMW:llä toimien mekaanikkona ja kartturina myös muille tiimeille. 90-luvulle tultaessa myös poika Tuomas astui mukaan harrastuskuvioihin ja aloitti omalta osaltaan saman harrastuksen autotallin katoksessa. 2000-luvulla toiminta kasvoi ja autoja ruuvattiin myös asiakkaille isommissa toimitiloissa. Vuonna 2010 isä ja poika perustivat Seinäjoelle oman korjaamon, MD Huollon, josta tuli myöhemmin Seinäjoen ensimmäinen Autonomi-ketjun monimerkkikorjaamo. Syksyllä 2021 uusiin toimitiloihin muuton myötä MD Huolto liittyi osaksi kansainvälistä AD-korjaamoketjua.

Varaa aikasi autohuoltoon lomakkeella

Mikäli haet luotettavaa autohuoltoa, ota meihin yhteyttä. Tarjouksen pyytäminen ei sido vielä mihinkään.  Lomakkeella voit myös helposti antaa palautetta tai kysyä palveluistamme. Varaamalla ajan varmistat, että meillä odottaa juuri oikeat osat ja tuotteet sinun autoosi.