Takalan Konepaja Oy:n alla toimivat Metal Deco ja MD Huolto Seinäjoella

Metal Deco on erikoismetallien hitsaukseen erikoistunut metallialan osaaja, joka tekee monipuolisesti erilaisia hitsaus- tai asennustöitä. Työskentelemme myös asiakkaiden kohteissa ja tarvittaessa vaikka ympäri maailmaa. MD Huolto on osana AD-Autokorjaamoketjua. Huollot ja korjaukset saat BMW:n lisäksi myös muihin automerkkeihin. Nyt meidän kauttamme myös autojen nelipyöräsuuntaukset ja ilmastointihuollot R134a sekä uudemmalla R1234yf kylmäaineella.

Metal Deco –erikoismetallien asiantuntija

Teemme elintarvike- ja kemianteollisuuden laitevalmistajille erilaisia hitsattuja komponentteja, kuten säiliöitä, putkistoja, altaita ja runkorakenteita. Työstämme  alumiinia, RST/HST:tä, duplexia sekä titaania. Asiakkaitamme ovat suomalaiset sekä kansainväliset yritykset. Kun tarvitset luotettavaa kumppania, ota yhteyttä!

Metal Deco
Tehtaantie 28
60100 Seinäjoki
p. 0400 983 745
tuomas.takala@metaldeco.fi
toimisto@metaldeco.fi

MD Huolto huoltaa ja korjaa kaikki automerkit

MD Huolto korjaa ja huoltaa kaikki automerkit pitkällä kokemuksella. Käytämme vain markkinoiden parhaita tuotteita kilpailukykyisin hinnoin. Auton voit jättää huoltoon myös aukioloaikojen ulkopuolella. 

Soita ja varaa huolto! 

MD Huolto
Tehtaantie 28
60100 Seinäjoki
p. 0400 983 744
autohuolto@metaldeco.fi

Ota meihin yhteyttä!

Mikäli sinulla on kysyttävää yrityksemme palveluista tai haluaisit antaa meille palautetta, voit tehdä sen kätevästi oheisella lomakkeella.

Palaamme asiaan mahdollisimman pian!