Takalan Konepaja Oy:n alla toimivat Metal Deco ja MD Huolto Seinäjoella

Metal Deco on erikoismetallien hitsaukseen erikoistunut metallialan osaaja, joka tekee monipuolisesti erilaisia hitsaus- tai asennustöitä. Työskentelemme myös asiakkaiden kohteissa ja tarvittaessa vaikka ympäri maailmaa. MD Huolto on Seinäjoen BMW-asiantuntija. Huollot ja korjaukset saat BMW:n lisäksi myös muihin merkkeihin. 

Metal Deco –erikoismetallien asiantuntija

Teemme elintarvike- ja kemianteollisuuden laitevalmistajille erilaisia hitsattuja komponentteja, kuten säiliöitä, putkistoja, altaita ja runkorakenteita. Työstämme  alumiinia, RST/HST:tä, duplexia sekä titaania. Asiakkaitamme ovat suomalaiset sekä kansainväliset yritykset. Kun tarvitset luotettavaa kumppania, ota yhteyttä!

Metal Deco
Rataskatu 16
60320 Seinäjoki
p. 0400 983 745
tuomas.takala@metaldeco.fi
toimisto@metaldeco.fi

MD Huolto huoltaa ja korjaa kaikki automerkit

MD Huolto korjaa ja huoltaa kaikki automerkit pitkällä kokemuksella. Erityisosaamisemme keskittyy BMW:n huoltoihin. Käytämme vain markkinoiden parhaita tuotteita kilpailukykyisin hinnoin. Auton voit jättää huoltoon myös  illalla. Meillä on vartioitu piha-alue ja lukittu postilaatikko, minne voi jättää auton avaimet.

Soita ja varaa huolto! 

MD Huolto
Rataskatu 7
60320 Seinäjoki
p. 0400 983 744
autohuolto@metaldeco.fi

Ota meihin yhteyttä!

Mikäli sinulla on kysyttävää yrityksemme palveluista tai haluaisit antaa meille palautetta, voit tehdä sen kätevästi oheisella lomakkeella.

Palaamme asiaan mahdollisimman pian!